jäähyväispostaus

loppu1 loppu2loppu

Muistatko sen tunteen kun lapsena laulettiin suvivirttä kevätjuhlassa? Samaan aikaan sitä odotti malttamattomasti pääsyä ikuisuudelta tuntuvalle kesälomalle, mutta toisaalta tuntui aina yhtä haikealta jättää hyvästit luokkakavereille, joiden kanssa oli taas yhden lukuvuoden yhdessä matkannut. Hieman samoin tunnelmin postaan teille rakkaat lukijat nyt viimeistä kertaa. Sydänääniä -blogin synnystä tulee kohta kuluneeksi kolme vuotta. Tänä aikana olen tallentanut omaksi, ja toivottavasti myös muidenkin iloksi kuvia perheemme yhteisistä hetkistä, kodistamme ja muista arjen pienistä ihanuuksista, asioista jotka ovat saaneet minut hyvälle tuulelle.

Kaikki kuitenkin loppuu aikanaan ja siinä on myös syy päätökselleni blogin lopettamisesta - Aika. Viime kuukausina arki on ollut aika hektistä ja aikaa blogipostauksille ja kuvaamiselle ei vaan oikein ole tuntunut löytyvän ja siksi myös innostus blogin ylläpitämiseenkin on hiipunut. Jossain horisontissa siintää myös töihinpaluu ja nyt kesälomien alkaessa on otollinen hetki ottaa aikaa, antaa jakamaton huomio omalle perheelle, jättää kamera kotiin, sulkea tietokone ja vaan nauttia jokaisesta auringonsäteestä ja sadepisarasta joita kesä mukanaan tuo.

Blogi on antanut paljon, sen kautta olen myös innostunut täysin uudella tavalla valokuvauksesta. Asioiden, ihmisten ja tunnelmien taltioiminen linssin takaa on vienyt sydämeni, joten tätä aion varmasti jollain muotoa tehdä myös jatkossa, vaikka blogissa en niitä enää jaakaan. Tulevaisuudessa lisäilen ainakin kuvia satunnaiseen tahtiin instagrammiin nimimerkillä ”sydanaania”. Jos jäi jokin mieltä askarruttamaan tai keksisit vaikka jotain kivaa yhteistyötä valokuvaamisen merkeissä niin pistä toki rohkeasti sähköpostia maria.sydanaania@gmail.com

Ison kiitoksen saa Kideblogien huiput mammat! On ollu ihan mahtavaa olla mukana tässä porukassa, KEEP ON BLOGGIN MAMAS <3

Ihanaa kesää kaikille lukijoille ja kiitos vielä kaikista kommenteista joilla ootte piristäneet päivää!

Haikeilla, mutta hyvillä mielin,

Maria

 

 

Ripaus parveketta

par2 par

Keskeneräsestä projektista on tyhmä kai laittaa kuvia, mutta halusin silti pari kuvaa räpsiä parvekkeen tämänhetkisestä tilasta:) Alunperinhän parvekella ei oikeestaan ollut mitään muuta kun pyykkinarut ja toimi vaatteiden kuivatuspaikkana. Laudotettiin parveke ja otettiin kuivausteliineet veks ja aateltiin hyödyntää parveketta myös jonkinlaisena ajanviettopaikkana, koska tähän tilaan paistaa aurinko koko päivän. Mökiltä löyty sopivat tuolit ja varastosta vanha hylly joten siitä se ajatus sitten lähti, että kasvatetaan jotain yrttejä tai ainakin yritetään. Vielä tarkoituksena olisi paneloida kaiteet ja maalata ja tietysti sisustaa lopulliseen ”kesäkuntoon.”

Löhöpäivä

uni uni1 uni2uni3

Tänään oli ihana herätä omassa sängyssä. Eilen yömöyöhään kotiuduttiin Juhannuksen vietosta ja kylmästä säästä huolimatta oli kyllä oikein mukava viikonloppu takana. Vaikka postauksen kuvat on otettu jo ennen juhannusta niin samoissa tunnelmissa täällä tänään mennään. Unta meinaan on riittäny koko pooppoolla ja tänään onkin koko perheen  virallinen löhöpäivä.

Kesähankintoja

HATTU HATTU1

Kesän tultua oon hamstrannu mitä erilaisempia olkihattuja ja koreja. Ne on suorastaan mun heikkous ja en voi vastustaa niitä. Alexille oon hankkinut hattuja jo useamman kun viime vuonna kävi niin, että jokainen niistä hukkui  tai meni rikki. No mitä muuta voi olettaa 2- vuotiaalta;) Tine K:lla on ollut tänä keväänä ihania korilaukkija ja niitä on tullut hankittua parikin. Niissä kun on kätevä säilyttää ihan mitä vaan.

Leikitään yhdessä

poijat

Viime päivinä on ollut hieno huomata kuinka pojista on toisilleen jo hirmusesti seuraa. En olisi uskonut ikinä, että Albertin ollessa 9kk pojat leikkisivät jo keskenään. Voi sitä naurua ja ilon kiljahduksia kun isompi hassuttaa pienempää. Muutama päivä vielä ja sitten alkaa koko perheen PIIIIITKÄ kesäloma, jota ollaan odotettu, ihanaa!

ko1