Salainen ystävä!

 

Salaisen ystäväni joulun piristyspakettiin jouti monenlaista tilpehööriä kympin edestä:

joulukortti / 2 x kuusenkoriste / kertakäyttö luxus tiskiainetta / tulitikut

(kaikki Kruunuhaan Olkkarista)

Arvoimme naisporukan kesken lahjojat, saajat ja summan. Ja sitten jännättiin kuka saa mitäkin ja keneltä. Mahtava rinki!

Ainiin ja TÄTTÄRÄRÄÄ! Vimman kauneimman lettimukin voittaja on:

HIPSU

”Oon tässä puoli vuotta yrittäny tilata itselleni mustavalkoisia lettileggareita ja joka kerta oon jääny ilman. Jos voitan arvonnassa mukin, vedän sen jalkaani..”

ONNEA ja JOULUILOA Hipsu sinulle ja superkiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

(laittaisitko minulle sähköpostilla osoitetietosi, niin saadaan muki piakkoin matkaan;)

P.s. Jos arvonta ei tällä kertaa suosinut, niin toki Vimman lettimukeja pystyy ostamaan TÄÄLTÄ ja 10% lettimukin myyntituotoista lahjoitetaan Interpedian kautta tehtävään hyväntekeväisyyteen (Bangladesh/tyttöjen aseman parantaminen, koulutuksen tukeminen).

 

Viimetipan joululahjavinkki lapsille

 

Bongasin instagramista jostain näitä hauskoja eläinaiheisia lasten kaulakoruja (en enää vaan muista mistä profiilista) ja kun tänä vuonna mulla on ollut älytön jouluenergiahöögi päällä niin nämäkin sujahti eilen joulupusseihin.

Eli pikkuvinkki näin viimetipan jengille. Sleichiltä löytyy (päivittäistavarataloista/BR:stä) juuri sopivan kokoisia eläinhahmoja ja sitten et enää muuta tarvitsekaan kuin rypytyskumpparia (mahd. ohutta), ison neulan ja puuhelmiä. Aikaa menee semmoinen 15min kahteen kaulakoruun ;)

Riemukasta viikonloppua!

…vielä pientä jännitystä Vimman lettimukin arvontaan, sillä sen julkaisen huomenna!

Lettimuki ARVONTA

Tunnelmallista sunnuntai-iltaa! Valokin nukahti alta aika yksikön sutinaa täynnä olevan viikonlopun päätteeksi, joten äkkiä kynttilät palamaan, jouluradio taustalle ja glögi  lämpenemään kattilaan. Niin ja tietysti pikaiseen osallistumaan Vimman ja Kutikutin ihampaan jouluarvontaan, jossa voit voittaa kauneimman lettimukin itsellesi!

Tai miksei myös parhaalle ystävälle, tyylikkäälle työkamulle, luokanopettajalle, omalle murulle,  tai päiväkodin tädille?

Jättämällä kommentin tähän perjantaihin 19.12 mennessä osallistut arvontaan ja suosittu Maija Louekarin upea lettiprinttimuki voi olla sinun <3

TipTap

Vimman ilosanomaa Kaapelilla!

 

Hihkaisinkin täällä, että olin Vimman messissä Kaapelitehtaalla  viikonloppuna kuvaamassa KID LOOKSiin uusia kuvia ja seikkailemassa  Kaisun ja Lindan kanssa VIMMAn pisteellä. Täytyy sanoa että oli ihan huikea päivä ja lämmin kiitos Vimman suurelle sydämelle Marjutille ja Jennille kutsusta!  Pistettiin oikein touhuksi. Linda askarteli paikalle saapuneiden lasten kanssa yhteisötaideteoksen, upean monivärisen seinäryijyn, minä sain otettua KID LOOKSiin vallattomia kaapelinkeltaisia kuvia ja Kaisu tallensi yleisfiilinkiä synnyttäen siinä samalla ryijyn alun.

Sunnuntaina taas puolestaan Riikka ja Minttu loivat taidetta lasten kanssa ja heidän upeat yhteisötaideteokset huutokaupataan myös ja tuotot menevät lyhentämättöminä omavalintaisiin kohteisiin. Kannattaa seurata blogeista huutokauppakohteita!

Voi ilonpäivää jonka sain viettää mahdottoman ihanassa seurassa ja iso hali kaikille kävijöille jotka teitte viikonlopusta onnistuneen ja kävitte piipahtamassa ja shoppailemassa VIMMAN pisteellä <3

Riemua uuteen viikkoon, osallistukaa ja tehkää hyvää!

Ensimmäinen VIMMAn ja bloggareiden yhteistyössä järjestämä hyväntekeväisyyshuutokauppa on nimittäin auki, TÄÄLLÄ!

VIMMAN messissä Kaapelitehtaalla!

 

Hihkun täällä innosta, sillä TÄNÄÄN starttaa perinteiset koko perheen kolmipäiväiset Ornamon design joulumyyjäiset Helsingin Kaapelitehtaalla ja olen VIMMAn kanssa menossa mukana! Luvassa on siis tottahantoki koko viikonlopun ajan paljon suosittua lettikuosia, stailauksia, kreisejä tarjouksia, KID LOOKS -kuvauksia ja monta valloittavaa bloggaria mukana luomassa hyväntekeväisyystaidetta lasten kanssa.

Kantsii siis tsekkailla LYCKANS OST, HUNAJAISTA, MAMI GO GO ja MUUTAMA HETKI -blogeja jotta pysyt kartalla kuka, mitä ja monelta!

Minä ja Valo hyörimme paikanpäällä  HUOMENNA LAUANTAINA klo 10:30->

NÄHDÄÄN KAAPELITEHTAALLA!

Ornamon Design Joulumyyjäiset:

PE 11-19

LA 10-18

SU 11-17