Saako jo tehdä joululahjakollaasin?

 

1. Pahvinen dino, Flatout Frankie / 2.Käärme, Fermliving / 3. Pandapaita, Whistle&Flute / 4. juliste, MiniWilla / 5. Pääkallopeli, Kickerland / 6. Eläinmaatuskat, Wee Gallery / 7. Palapeli / 6. Pipo, PrjonaPlym.

1. Pahvinen yksisarvinen, Abacus Kids / 2. Mekko, Franky Grow / 3. Moderni nukkekoti Rock&Pebble / 4. Ninja, Cubebot / 5. Piirustuslauta, KUKKIA / 6. Pipo, Child. ish / 7. Klovni, Gunnar Florning / 8. ”Purkka”-automaatti, KUKKIA.

Saako jo tehdä joululahjakollaasin? No tein kuitenkin!

Ihan hassua, tänään satoi muutama lumihiutale ja aloin miettimään joululahjoja… Olen semmoinen joululahjafiilistelijä itse. Tykkään tsekkailla tarjontaa ja ostellakin jo hyvissä ajoin jemmaan, ongelmana vain välillä etten millään malta sitten pitää niitä piilossa ja annan ne jo ennen aikojaan tai sitten unohdan ne sinne kaappiin. Mutta kokosin nyt muutaman ihan lempparijutun tähän mistä itse inspiroiduin ja joista muutaman ajattelin ehkä sujauttaa Valollekin pakettiin.  Mites muut?

Juoksetteko tukkaputkella paniikissa viimeisellä jouluviikolla kaupasta toiseen vai selailetteko nettiä/kauppoja ”sillä silmällä” ja  ajoissa tilailette/ostatte kaappiin odottamaan aattoa, olis kiva kuulla?

Legot valtaavat lastenhuoneen!

 

Hän on vasta kolme, mutta äärettömän kiinnostuneempi pienistä superhero juniorlegoista kuin ikinä perus dubloista. Mutta voi rähmä kun ne ovat niin pieniä että hukkaantuvat helposti eikä niitä voi kyllä missään Valon pöydälläkään säilyttää. Keksin niille mukamas oivan säilytyspaikan, mutta johan hän ylttää sinnekin ja taas on puolet kadoksissa. Näillä superhero legoilla leikitään vain aikuisen kanssa ainakin vielä toistaiseksi ja siksi ajattelin säilytellä näitä supermakeita kokoelmia jossain ei niin pienen käden ulottuvilla, mutta kuitenkin nähtävillä että niillä muistetaan leikkiä. Tarkoitus ei kuitenkaan ole että jäävät koristeiksi tai mihinkään laatikon uumeniin homehtumaan. Missä te säilytätte näitä legokokonaisuuksia? Kaipaan niin herkullisia säilytysidiksiä, joita otan mielelläni vastaan!

VIRKISTÄVÄÄ VIIKONLOPPUA <3

Talvivaatehankintoja tiedossa

 

1. Inkkarihattu, Happyeti, Scandinavian Minimal / 2. Toppatakki, Mini Rodini, pikkuOtus / 3. Toppahousut, Reimatec, pikkuOtus / 4. Talvibootsit, Sorel, Footway / 5. Toppahanskat, Reima, pikkuOtus.

Oletteko jo tehneet kaikki talvihankinnat? No minä en, ja nyt viikonloppuna kolusin kaikenmaailman nettikauppoja ja olen ihan kivijalkaputiikeissakin käynyt katsastamassa lasten talvivaatetarjontaa kun pikkuhiljaa varmasti tarvitsisi ihan konkreettisestikin tehdä nämä joka vuoden hankalimmat hankinnat. Onneksi Valon edellisen talven Mini Rodinin musta toppapuku sentään vielä menee tämän talven ja on ”vain” tuo kaksiosainen setti, hattu, hanskat ja kengät ostoslistalla. Talvi kun kestää keskinmäärin sen puoli vuotta niin yritän aina ostaa tarpeeksi muttei kuitenkaan liian reiluja vaatteita, panostaen enemmän sitten siihen laatuun kuin määrään. Edellisinä vuosina olen oikein hyvin niissä onnistunut ja toivon että tänäkään vuonna ei tarvitse tehdä lisähankintoja enää kevättalvella. Kenkien kohdalla ainoa vaikeus on että tuon jääkalikan varpaat pysyisivät lämpiminä, ja sama pätee hanskoihin. Eli yhdet vuorelliset nahkalapaset ja toiset ulkoiluhanskat. Toivottavasti niillä pärjää!

Olen luottanut paljon Molo Kidsiin, mutta edellisen vuoden jälkeen kallistunut myös ulkovaatteissa Mini Rodiniin ja nyt uutena Reimaan. Reima on tänä vuonna yllättänyt todella posiviisesti yksinkertaisella tyylillään ja haluan ehdottomasti kokeilla heidän tuotteitaan ja kestävyyttä päiväkotikäytössä. Kengissä myös kokeillaan vaihteeksi paljon kehutun SOREL-merkin talvipopoja, jotka lestin leveydeltään voisi toimia Valolle hyvin, jättäen kuitenkin sitä tilaa sisälle, jotta varpaat pääsee hengittämään eikä kylmä pakkautuisi niihin.

Ja tuo inkkaripäähine on jotain ihanan kreisiä, että se saa varmasti talvella hymyn huulille kovemmillakin pakkasilla ;)

PSSST! pikkuOtuksessa alkoi tänään MID SEASON SALE, siellä mm. tuo Mini Rodinin talviparka alessa!

Pieni ystävä.

 

Tästä reissusta sirkukseen puhuttiin pitkään ja puhutaan varmasti jälkeenpäin vielä pidempään. Kotiin tullessa lippu teipattiin oman huoneen kaapin oveen ja aamulla heti muisteltiin miten kivaa oli ja kenen vieressä istuttiin. Jännittäviä temppuja, liveorkesteri, eläimiä, ratsastusta ja kaikki koettu parhaan ystävän kanssa. Kolmevuotiaat tyypit ovat niin mainioita ja niin kovin tärkeitä toinen toisilleen että välillä sitä ihan häkeltyy miten noin pienet jo muistavat ne pienen pienetkin hetket sen toisen kanssa ja mikä riemu syntyy kun näkee pitkästä aikaa. Ihan tärisevät jännityksestä ja innostuksesta niin että rutistavat toisensa kumoon. Liikkistä!

Sirkus Finlandia on vielä 2.11.14 saakka Kaisaniemen puistossa, jos ette ole vielä kerinneet näytökseen. Ja lippujakin sai ihan hyvin vielä muutamaa päivää ennen näytöstä TÄÄLTÄ.