Lennä Lennä Lepakko

 

Pikkuinen lepakko liihotteli viime perjantaina Korkeasaaren Kissojen Yössä onnessaan. Lepakolta oli päikkärit jääneet hieman vähäisiksi ja väsy meinasi yllättää jo automatkalla, mutta sinnikkäästi taisteli unta vastaan ja  yllättävän reippaasti ja innokkaasti meni muutama tunti Korkeasaaressa. Illan kohokohtana eivät suinkaan olleet kissaeläimet, vaan ehdottomasti lepakko, vuohi, äidille muutama biisi Pietarin Spektaakkelia ja askartelupaja. Kaunis sää sai monet muutkin liikenteeseen ja onnea oli ennakkoon ostettu lippu, jolla pyyhälsimme kuuden maissa pitkän jonon ohi. Tänään taas viimeistä syksyn Kissojen Yötä viedään, joten jos iltapuuhaa ei ole vielä tiedossa, niin suunnatkaa Korkeasaareen!

Hymy huulille ja viikonlopun viettoon!

Valon asu: Batman huppari, Bangbang Copenhagen, pikkuOtus / farkut Polarn o Pyret / tennarit VANS

KID LOOKS kaapelitehtaalla

 

Kipaisin tänään Kaapelitehtaalle Design Markettiin ja samaan syssyyn paikan päällä bongailin superstylejä lapsia ja heidän ystävällisiä vanhempiaan. Ensi ihmetyksen ja positiivisen hämmästyksen jälkeen sain ottaa lapsista kuvia ja nyt pääsette tekin niistä inspiroitumaan KID LOOKS:ssa.

WWW.KID-LOOKS.COM

TIIKERITAKKI GGRRR!

Valon ja isin valitsema, pikkuOtuksesta tilattu  Mini Rodinin TIIKERITAKKI on mitä makein syysrotsi juuri näille säille ja ehdottomasti  Korkeasaaren Kissojen Yön teemaan sopiva! GGRRR!

KISSOJEN YÖ 5.9. ja 12.9. KLO 16-24!

 

Valon asu: pipo Polarn o Pyret / takki Mini Rodini, pikkuOtus / farkut Polarn o Pyret / tennarit Vans

Viiden minuutin viitta

Äitinä olen mm. oppinut valmistamaan Batman viitan toiveiden mukaan viidessä minuutissa. Kaikki tarvikkeet löytyivät kotoota synttärihulinoiden jämistä, joten budjetissa pysyttiin.

Tarvitset: MUSTAA HUOPAKANGASTA / SAKSET / NEULAN / MUSTAA LANKAA / MUSTAA SILKKINAUHAA.

(Leikkaa huopakankaasta viitan mallinen osa ja kaksi pientä kolmion muotoista palasta. Kolmiot toimivat ”tulikankaana”, jotta silkkinauha pysyy nätisti paikallaan viitan päissä.  Asettele silkkinauha kerrallaan viitan päihin ja laita sen jälkeen kolmio siihen päälle, voit tarvittaessa myös liimata ensin nauhan kiinni ja sen jälkeen vasta ommella  kankaaseen sen. Tai sitten ommella silkkinauhan suoraan kolmiokappaleen ja viitan väliin niin kuin itse tein. Seuraavaksi toinen samalla tyylillä, viitta kaulaan ja menoks.)

NA-NA-NA-NA-NA-NA-NA-NA     BATMAAAAAAAAAAN!