Etelä kutsuu!

 

Tulin teille ilmoittelemaan, ettette ihmettele hiljaisuutta… Lähdemme tänään etelän lämpöön viikoksi lämmittelemään varpaita ja nauttimaan auringonsäteistä ennen talven tuloa. Pikkusimmarit, aurinkorasvat, hellemekot, sandaalit ja shortsit on heitetty matkalaukkuun ja passit kourassa kohta lähdemme ajelemaan kohti lentokenttää.  Läppäri saa jäädä kotiin, mutta puhelimella päivittelen etelän fiiliksiä INSTAGRAMIIN.

Viikko perheen kesken on juuri sitä mitä odotamme eniten. Kesä kun meni yhdessä hujauksessa ja hommia on paiskittu ilman yhtäkään kesälomapäivää uudesta duunista nauttien, niin nyt on hyvä hetki hengähtää ja keskittyä täysillä vain perheeseen ja rentoiluun.

Rentoa viikkoa siis, pus!

Helsinki Design Week ja Little Market

Helsingissä riittää taas meininkiä joka lähtöön ja mikäs sen mukavampaa kun kierrellä siellä täällä ja tutustua uusiin paikkoihin viikonloppuisin. Nimittäin ihan hävettää myöntää että kävimme eilen ensimmäistä kertaa Helsingin Teurastamolla ja ihan vielä Little Marketin innoittama. Olen bongannut todella paljon upeita kesäkuvia ja fiiliksiä tästä paikasta että nyt viimeistään oli lähdettävä katsastamaan mitä kaikki ovat hehkuttaneet koko kesän. Ja kyllähän se on juuri sitä minkä mielikuvan olen saanut. Ravintoloita, rento grillauspaikka, aurinkotuoleja, tapahtumia, sauna ja vaikka mitä. Paikanpäällä on niin rentofiilis että tuntuu kuin olisi vähän kauempanakin kaupungin sykkeestä, vaikka tosiasiassa oletkin aivan Sörnäisten kupeessa, Kalasatamassa.

Little Market houkutteli ennen kaikkea uutena, ”lapsille” suunnattuna tapahtumana jossa ei ollut sisäänpääsymaksua ja yhdestä kompaktista paikasta löytyi Suomen tämän hetken kuumimmat ja laadukkaimmat lastenvaatebrandit, syksyn uutuus tuotteita, muotinäytöksiä, legorakentelua, askartelua ja siihen kylkeen vielä sisustusasioita aikuiseen makuun. Ja en voi sanoa etteikö tuo sunnuntai iltapäivä olisi ollut nappivalinta, sillä ei tarvinnut ryysiä väentungoksessa, ehti juttelemaan tuttujen kanssa, pääsi hypistelemään rauhassa ja Valokin nautti väljemmästä meiningistä. Kyllä nyt hemmoteltiin!

Kävikö muita kyseisessä tapahtumassa ja mitäs mieltä olitte?

Valon asu: pipo, MAKIA /  ruutupaita, Mini Rodini / baggyt ,Beau Loves pikkuOtus / tennarit, VANS

Lennä Lennä Lepakko

 

Pikkuinen lepakko liihotteli viime perjantaina Korkeasaaren Kissojen Yössä onnessaan. Lepakolta oli päikkärit jääneet hieman vähäisiksi ja väsy meinasi yllättää jo automatkalla, mutta sinnikkäästi taisteli unta vastaan ja  yllättävän reippaasti ja innokkaasti meni muutama tunti Korkeasaaressa. Illan kohokohtana eivät suinkaan olleet kissaeläimet, vaan ehdottomasti lepakko, vuohi, äidille muutama biisi Pietarin Spektaakkelia ja askartelupaja. Kaunis sää sai monet muutkin liikenteeseen ja onnea oli ennakkoon ostettu lippu, jolla pyyhälsimme kuuden maissa pitkän jonon ohi. Tänään taas viimeistä syksyn Kissojen Yötä viedään, joten jos iltapuuhaa ei ole vielä tiedossa, niin suunnatkaa Korkeasaareen!

Hymy huulille ja viikonlopun viettoon!

Valon asu: Batman huppari, Bangbang Copenhagen, pikkuOtus / farkut Polarn o Pyret / tennarit VANS

KID LOOKS kaapelitehtaalla

 

Kipaisin tänään Kaapelitehtaalle Design Markettiin ja samaan syssyyn paikan päällä bongailin superstylejä lapsia ja heidän ystävällisiä vanhempiaan. Ensi ihmetyksen ja positiivisen hämmästyksen jälkeen sain ottaa lapsista kuvia ja nyt pääsette tekin niistä inspiroitumaan KID LOOKS:ssa.

WWW.KID-LOOKS.COM